SiTaxi - Oficina virtual (contactar por teléfono o email)
-

672 140 849 -

E-mail: info@sit10.es  

IMET Informa: SiT10 y el Institut Metropolità del Taxi (IMET) firman un Convenio de colaboración

IMET Informa: SiT10 y el Institut Metropolità del Taxi (IMET) firman un Convenio de colaboración

SIT10 oferirà als taxistes de forma gratuïta el primer mes l'ús de l'aplicació que informa sobre els esdeveniments diaris que generan demanda de taxis, després de l'acord subscrit amb l'IMET

 

SiT10 SL ha signat un acord amb l'Institut Metropolità del Taxi (IMET) per tal de facilitar a tots els taxistes que ho desitgin l'accés gratuït durant el primer mes a un nou servei d'informació en línia, via Smartphone, de tots els esdeveniments que tenen lloc a l'àrea metropolitana de Barcelona i que reclamen el servei de taxi. Amb aquesta signatura, l’IMET es compromet a donar difusió d’aquest conveni entre tots els taxistes. La signatura de l’acord s'ha fet en el marc d'una roda de premsa a l'Auditori de Barcelona Activa en la qual han participat el gerent de l'IMET, Eduard Ràmia; Enric Auli, director d'Intervenció i Qualitat Mediambiental de l’Ajuntament de Barcelona; Sergi Jérez, director del Mobile e-government&data, així com els socis fundadors de Sit10, Josep Holgado u Jordi Domènech.

 

El gerent de l'IMET ha destacat en la roda de premsa el caràcter innovador de l'aplicació que SiT10 oferirà per un mes i de forma gratuïta a tots el taxistes perquè té la particularitat de donar un valor afegit al taxista ‘apropant-li la demanda més enllà de les parades’, i perquè al mateix temps ajuda a millorar el servei al ciutadà i situa el taxi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el context de les noves tecnologies del segle XXI. Sergi Jérez, director de Mobile e-government&data, ha subratllat que l'aplicació promoguda per SiT10 és un exemple de l'adequació dels mòbils al model de les ciutats intel·ligents que s'impulsa des de Barcelona i que, per aquest motiu, tindran al seu abast la informació sistematitzada que s'utilitza en les plataformes d'informació de la ciutat de Barcelona. Enric Aulí, director d'Intervenció i Qualitat Mediambiental de l'Ajuntament de Barcelona, ha afegit que l'aposta de SiT10 contribueix a reduir els dos contaminants que es deriven de l’ús intensiu del cotxe, el diòxid de carbó (CO2) i les partícules de nitrogen. Per aquest motiu ha subratllat que recolliran en el Projecte de Qualitat de l'Aire de la Ciutat previst per a 2014 l'aportació que SiT10 està fent amb la seva aplicació per millorar i reduir la contaminació de la ciutat.

 

Ver noticia entera pulsando en el título y después AQUI